JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A roller összecsukható kialakítása lehetővé teszi az egyszerű szállítást és tárolást, így ideális eszköz a parkban, kerékpárúton, nyaraláskor. A szerkezet három alapelemből áll: kerekek, platform és kormánykerék. A kerekek nagy szilárdságú anyagból készültek, és speciális gumival vannak bevonva, amely jó tapadást és lengéscsillapítást biztosít. Ezenkívül a kerekek LED-lámpákkal vannak felszerelve , amelyek gurulás közben világítanak, ami növeli a roller láthatóságát és vonzerejét. A világítás nem igényel elemet, ezért a kerék forgásakor keletkező mágneses energia a felelős.
A platform alumíniumból, a fogantyú acélból készült, ami biztosítja a szerkezet szilárdságát és könnyedségét. A platformon lábfék található, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos megállást vezetés közben, valamint egy lábtámasz a felszerelés biztonságos elrakásához. A kormánykerék magassága állítható, így a felhasználó magasságához igazítható. A kormány fogantyúi puha habszivacsból készülnek, amely jó tapadást biztosít vezetés közben. 

Műszaki adatok:
- hossza kb 66 cm
- robogó láb szélessége kb. 10 cm
- láb hossza 41 cm
- kormány szélessége kb. 32 cm
- 3 pontos magasság a fogantyúig 62, 81 és 87 cm között állítható
- kerék átmérője kb. 12 cm
- max terhelés kb. 50 kg
- csúszásgátló láb a robogónál 
- lábfék
- súly a robogó kb. 9 kg
- összecsukható fogantyúk
- összecsukható lábtartó

A készlet tartalma:
- roller
- 2 imbuszkulcs

Ajánlott 3 éves kortól!

Csomagolás mérete: 67 x 20 x 12 cm

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on