JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kreatív 151 elemből álló csavarozó tábla

Kreatív, több részből álló blokkok fiatal kivitelezőknek. A szenzációs 151 elemből álló készlettel bárki csodálatos képeket készíthet. 
Készségre, lelkesedésre és korlátok nélküli képzelőerőre van szüksége. A szerkezet alapja az építőpanelben elhelyezett lyuk- és furatrendszer, amelyre különböző négyzet alakú, háromszögletű és kerek elemeket csavarozhatunk fel, hogy képeket formáljunk. A kreatív blokkok lehetővé teszik a térbeli képzelet, a kézi készségek és a koordináció fejlesztését. A játékon keresztül a gyermeknek lehetősége nyílik a logikus gondolkodás elsajátítására, a tárgyak használatának és párosításának elsajátítására. A szülők számára ezek felejthetetlen pillanatok, amelyeket gyermekeikkel játszva tölthetnek el. 

A készlet tartalma:
- csavarhúzó (2 db AA elemmel működik - 2 x 1,5 V - nem tartozék)
- két cserélhető csavarhúzó bit
- csillag csavarhúzó
- színes csavarok
- színes alátétek
- füzet ötletekkel
- panel lyukakkal (30 cm x 24 cm)

A blokkok nagyszerű módja annak, hogy együtt érezd jól magad szeretteiddel. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek társaikkal vagy szüleikkel, miközben új ismereteket sajátítanak el.

Kategóriák