JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Kreatív kőfestő készlet kövekkel és festékekkel

A kövek kreatív festékkészlete minden kicsi és nagy művész számára készült készlet. A készlet tíz különböző méretű és textúrájú követ tartalmaz. 
A köveket saját elképzelése szerint díszítheti majd a mellékelt festékekkel, valamint a mellékelt képeskönyv segítségével színes háttereket és illusztrációkat készíthet. A könyv különféle motívumokat tartalmaz, amelyek biztosan inspirálják a kis művészeket. 
A szett előnye a mellékelt víztetoválások és ragasztott szemek, melyek még nagyobb díszítési lehetőségeket tesznek lehetővé. 
Az elkészült alkotások büszkeség okává, gyerekszoba remek díszévé vagy eredeti ajándékká válhatnak.

A készlet tartalma:
- 10 kő
- 12 különböző színű festék
- 2 kefe
- tetoválások
- szivacs
- négy pár szem


Biztonságosan és egyszerűen készíthet valami szépet, speciális felszerelések használata nélkül. A kreatív kézműves alkotások fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet, serkentik a képzeletet és koncentrációra tanítanak. A készlet fejleszti a kézi és művészi készségeket, és lehetővé teszi, hogy elégedettséget szerezzen egy kézzel készített munkával. És azt is biztosítja, hogy gyermeke hatékonyan és érdekesen töltse szabadidejét.
A készlet gyönyörű dobozba van csomagolva - ajándéknak tökéletes.

Kategóriák