JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Labda pörgető zsiráf színes labdákkal

A zsiráf pörgettyű golyókkal egy bájos játék, amelyet 6 hónapos kortól terveztek gyerekeknek. Amikor megnyomod a zsiráf fejét, a benne lévő színes golyók vidáman ugrálni és pörögni kezdenek, ezzel arra ösztönözve a kicsikét, hogy vidáman játsszon. A pattogó labdák a megfelelő helyekre kerülnek a pocakban, ami még izgalmasabbá teszi a szórakozást.

A zsiráf kialakítása gyermekbarát és kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a biztonságos és tartós játékot. A játék fejleszti a gyermek érzékszerveit – a színes külső, a barátságos zsiráfarc és a vidám hangok kiváló érzékszervi ingerek. Ezenkívül klasszikus és gyermekbarát kialakítása megkönnyíti a tárolást, és a levehető alkatrészek hiánya miatt nem kell keresni őket a következő játék előtt.

Játék mérete: 24 x 14 x 12 cm

A Playskool márka garantálja a kiváló minőséget és a hosszan tartó szórakozást, ezért a Zsiráf golyós pörgettyű tökéletes választás gyermeke számára.
A játék az eredeti szürke kartondobozba van csomagolva, szállításra készen.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on