JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Egy felfújható vízi úszószék tökéletes megoldás a nyaralás alatti hűsöléshez! Egy közönséges felfújható téglalap helyett egy függőágyszéket kínálunk az Ön számára, amely innovatív megoldás a nagyon forró napokra. Három oldalán tartós PVC anyagból készült felfújható elemekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy szabadon lebegjen a vízen.   Sima és rugalmas tokba vannak beépítve. Dupla védelmet nyújt a defektek ellen, de gyorsabb száradást is biztosít. Két párna kartámaszként működik, és a fent említett esetben egymáshoz kapcsolódik, míg a harmadik egy fejtámla, amely négy állítható pánttal van rögzítve. Az egész egy kényelmes függőágy típusú úszószéket hoz létre. Ennek köszönhetően részben elmerülünk a vízben, ami azt jelenti, hogy napozás közben folyamatosan lehűlünk.
Leírás:
- Méretek:
ülés: kb. 107 cm x 68
háttámla: kb. 73 cm x 48 cm
szalag: max: kb. 52 cm x 2,5 cm
- életkor: 14+
- terhelés: max 90 kg
- anyag: tartós PVC, gyorsan száradó
- kék színű
- ezen kívül: biztonsági szelep - nyomásszabályozás és szivattyúzás/levegő elvezetés
A vízi függőágy szék könnyű és praktikus. Nem foglal sok helyet és nem igényel szivattyút, vagyis bárhová magával viheti. Még egy kis táskában is elfér! Kizárólag vízben való használatra készült.

Kategóriák