JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Little Tikes vizes játszótér csúszdával és vízágyúval

Little Tikes egy nagy játszótér a gyerekeknek csúszdával, vízágyúval és sok meglepetéssel minden gyermek teljes álma lesz!
Ez a kiváló játszótér egy olyan hely, ahol a gyerekek teljes mértékben ki tudják fejezni energiájukat és kreativitásukat, a szórakozást mozgással és kalanddal kombinálva.

A játszótéren gyermeke talál:
- csúszdákat
- három lépcsős létrát
- vízágyút
- a játszóközpontban 25 színes labda is található.

Jellemzők:
- modern játszótér gyerekeknek
- vízpermet funkció használatának lehetősége kerti slag csatlakoztatásával
- ellenálló és tömör műanyagból, védőbevonattal, amely megakadályozza a színek fakulását
- biztonságos konstrukció éles szélek nélkül


Összeszerelés után gyártói méretek:
- Súly 21,36 kg
- Magasság 190,50 cm
- Szélesség 203,20 cm
- Mélység 76,20 cm

A színes labdákkal teli nagy játszótér játékra, felfedezésre és interakcióra ösztönöz. A gyerekek kreativitással és képzelőerővel dobhatnak, labdazuhanyozhatnak és különféle játékokat alkothatnak.
A játszóteret a gyermekek biztonságát és kényelmét szem előtt tartva alakították ki, masszív szerkezetet, nagyszerű színeket és rengeteg látnivalót kínálva, hogy a gyerekek szabadon játszhassanak és élvezhessék minden pillanatát.

A nagyméretű, vízágyús csúszdával és színes labdákkal felszerelt Gyermekjátszótér tökéletes hely a gyerekeknek, hogy a szabadban töltsék idejüket, fejlesszék testi és szociális képességeiket, és felejthetetlen emlékeket alkossanak barátokkal és családdal. 

Kategóriák