JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Következő lap

30 cm magas baba gardróbszekrénnyel, ruhákkal és kiegészítőkkel

Egy nagy gardróbra minden nőnek és babának szüksége van. A tágas gardróbban ruhák, cipők, kézitáskák, sapkák és egyéb kiegészítők is elférnek babánk számára. A tetszetős fekete-rózsaszín gardrób akasztóval zárható dupla ajtóval és praktikus kilinccsel rendelkezik, így a játékot például a nagymamához is elviheti látogatásra.

A gardrób belseje három zónára oszlik. Az első polcokat tartalmaz a tartozékok számára. A másodikon egy akasztó és egy állvány van alatta. A harmadikban egy komód található, ahol különféle apróságokat rejthet el. A szekrény nagyon tágas, és biztosan elfér benne minden szükséges kiegészítő kedvenc babánk számára. A benne lévő kiegészítők és ruhák változatossá teszik játék közben.
A babának hosszú, világos haja lófarokba kötött, hajlítható könyöke, csuklója és térde van, így különféle pózokba helyezhető.

A készlet tartalma:
- gardrób,
- baba fényes ruhában,
- 4 további ruha fogason,
- 2 tiara,
- fülbevaló,
- 2 kalap,
- 3 táska,
- fésű,
- tükör,
- 2 pár cipő,
- vállfák,
- szív alakú díszítés,
- fehérnemű állvány,
- 2 szett pizsama (utánzat),
- egy pár zokni (utánzat).

Szekrény méretei: kb. 31 cm x 28 cm x 7,5 cm
Baba magassága: kb. 30 cm

 
A baba gardróbszekrénnyel egy gazdagon felszerelt készlet, mely tökéletes ajándék lesz egy babákkal és ruhákkal játszani szerető lánynak.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on