JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Mágikus tündérkert kék színben növényekkel, pillangókkal

Egy bájos, lenyűgöző ház a növények számára egy kis kertésznek ajánlott. Ötlet a gyerekeket megfertőzni a kertészkedés szenvedéllyel. A készlet lehetővé teszi, hogy egy kis magból saját maga neveljen növényt, ami nagy megelégedésre szolgál.
A készlet teljes egészében műanyagból készült, nagyon hatásos színben, a legapróbb részletekre is odafigyelve.
A növényház emelvényen van elhelyezve, nyíló ajtóval rendelkezik, erkélyes növények számára. Ezenkívül a készlet dekoratív pillangókkal van felszerelve, amelyek örömmel rángatózik a növények között, öntözőkannával, gereblyével és asztallal esernyővel és székekkel. Az egész készlet nagyon lenyűgöző, és a növények kreatív elrendezésével elbűvölően fog kinézni.

A készlet tartalma:
- virágcserép/ház
- alap a házhoz
- öntözőkanna
- kerti szerszámok (lapát, lapát, ásó, gereblye)
- pillangók rugalmas huzalokon
- asztal
- esernyő
- kerti székek
- pavilon
- magvak
- természetes alapok

Méretek: 27,5 x 27,5 x 25,5 cm

A készletet érdemes egymással kombinálni, talajtól függően tetszés szerint hozzáadható a növények megfelelő növekedéséhez. A növények elhelyezése, elrendezése mind egy kis kertépítész kezében van. Egy varázslatos növényház a növénygondozás iránti szenvedély kezdete lehet.
A készlet nagyon hatékony csomagolásba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák