JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Ez a színes gyümölcsmintás vázlatfüzet igazán hívogató a kis művészek számára. A tábla háttere színes ezért a kis művészünk rendkívül színes képeket tud rajta rajzolni. A még izgalmasabb alkotás érdekében a táblához 3 különböző gyümölcs formájú pecsét jár, ezek ananász, eper és szőlő formájúak. Az igazán művészi alkotást még szebbé teszik ezek a gyümölcsminták. A rajzoláshoz használható ceruzát pedig egy banánba rejtettük. A ceruzát a sokáig tartó használat érdekében, a táblához rögzítettük egy zsínórral. Radírozáshoz az apró pillangó alakú csúszkát lehet használni, egyszerű balról jobbra elhúzással, az addig megrajzolt képek eltűnnek a tábláról. A ceruza műanyagból készült kellemes és visszafogott színben.

Méretek:

rajzfelület: 24 x 17 cm

rajztábla teljes mérete: 40x31x4cm

A rajzolás nem csak leköti kisgyermekét hanem fejleszti is kézügyességét. Jó szórakozást biztosít egy hosszú utazás során. A rajztáblán egy kényelmes fogantyú biztosítja az egyszerű hordozást, akár napközben akár utazás közben.

3 éves kortól ajánlott.

A csomagolás méretei: 41 x 32 x 5 cm

Kategóriák