JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

McLaren Drift Gokart narancssárga színben

A gokart motorjainak teljesítménye 150 W, a jármű megerősített 24 V / 10 Ah akkumulátorral rendelkezik. A gokart első nagy habszivacs kerekekkel, míg a hátsó felszerelés műanyag kerekekkel van felszerelve. A jól profilált és kényelmes ülés kiegészíti az akkumulátoros jármű vezetése közbeni kényelmet. A gokart előre-hátra fokozattal és lassú START-tal rendelkezik, aminek köszönhetően gyermeke nem ijed meg a jármű mozgása közben. A McLaren Drift gokart maximális terhelése nem haladhatja meg a körülbelül 60 kg-ot. Értékelni fogja erejét, drift funkcióját és könnyű mozgását minden körülmények között. Senki sem fog közömbösen elmenni egy ilyen járműmodell mellett.

Ha egy McLaren Drift Gokart vásárlása mellett döntesz, az remek ajándékötlet lesz, ugyanis egy ilyen gokart gyakorlatilag minden fiú vagy lány álma. Ezen kívül az akkumulátoros gokart rendelkezik drift funkcióval. A játék során a gyermek megtanulja a biztonságos vezetés szabályait, hogy a jövőben felelősségteljes és jó vezetővé váljon.

A McLaren Drift Gokart műszaki adatai:
motor: 2x150W,
24V10Ah akkumulátor,
első kerekek: EVA hab kb. 22 x 9 cm,
hátsók: műanyag kb.27 x 11 cm.
sebességfokozat: előre/hátramenet,

Az egyes járműelemek méretei:
jármű mérete kb. 135 cm x kb. 77 cm x kb. 86 cm,
jármű tömege kb. 28,4 kg,
ülésmélység kb. 25 cm, szélesség kb. 42 cm, magasság kb. 37 cm,
maximális terhelés kb. 60 kg.

A készlet elemei:
kézikönyv + szerelőkészlet,
töltő,
mini jack kábel.

Útmutató az akkumulátoros gokart használatához
A motorkerékpár töltési ideje 8-10 óra. A megfelelően használt akkumulátort 24 óránál hosszabb lemerülés után nem szabad tárolni, mert az élettartama jelentősen lerövidülhet. Az első üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Kategóriák