JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Az autó 4 nagy teljesítményű 24V 200W motorral és egy nagy 24V 7Ah akkumulátorral van felszerelve. A mellékelt 2,4 GHz-es távirányítónak köszönhetően a szülő  teljes mértékben irányíthatja a járművet, vagy a gyermek önállóan vezethet, miután megtanulta a vezetési szabályokat.
A sportos, áramvonalas sziluett és a kifinomult részletek, mint például a Mercedes-jelvény a kormányon, a felniken és a motorháztetőn minden sofőr figyelmét felkeltik és örömet okoznak.
A fény- és hangeffektusoknak köszönhetően a gyermek úgy érezheti magát, mint egy igazi autóban, és büszkén és örömmel vezethet. Indításkor hallani fogja a motor indításának hangját. Ezenkívül az autó egy panellel van felszerelve, amely előre feltöltött angol nyelvű dalokat és történeteket tartalmaz. Kisgyermeke vezetés közben is hallgathatja a rádiót. Ezenkívül a panel USB és Mp3 bemenettel is rendelkezik, így a gyermek meghallgathatja kedvenc lejátszási listáját. A kormányon két gomb található, amelyek a kürt aktiválásáért és a zene/rádióállomás váltásáért felelősek. A műszerfalon egy hamis multimédiás panel (matrica) is található, ami nagyon élethűvé varázsolja a belső teret.
A Mercedes lenyűgöző első és hátsó LED-világítással is rendelkezik, amely a műszerfalon található gombbal kapcsolható ki.
A puha, strapabíró EVA anyagból készült kerekek és az ökobőrrel borított kényelmes ülés 5 pontos biztonsági övekkel gondoskodnak a vezetési kényelemről.
2,4 GHz-es távirányító szülői felügyelet funkcióval:
- a távirányító szinkronizálása az autóval,
- előre/hátra menet gomb,
- jobbra/balra fordulás,
- S - 3 sebességfokozat,
- STOP - fékezés, autó blokkolása.

Specifikációk:
Akkumulátor: 1 x 24 V 7Ah
Motor: 4 x 24 V 200 W 12000 RPM
Sebesség:  3-8 km/h
Kerekek: puha EVA kerekek , 25,5 cm x 7,5 cm
Maximális terhelhetőség: 30 kg
Jármű tömege: 19,5 kg
Jármű méretei: hossza 24,5 cm, szélessége 75 cm, magassága 50 cm
Magassága a talajtól: 8 cm
Az ülés és a gázpedál távolsága: 30 cm
Ülés méretei: szélessége 45 cm, mélysége 18,5 cm, háttámla magassága 22,5 cm
Csomag súlya: 18,8 kg
Csomag méretei: 128 x 66 x 32,5 cm
Távirányítóhoz szükséges elemek: 2 x 1,5 V AAA

Kategóriák