JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Mikroszkóp készlet kísérletekhez, megfigyelésekhez kiegészítőkkel kis tudósoknak

Fiatal tudósoknak szóló oktatókészlet, amely egy mikroszkópból és tartozékokból áll, nagyszerű módja annak, hogy bevezesse a gyermeket a tudomány és a természet világába. Lehetővé teszi, hogy lássa azt, ami szabad szemmel nem látható. A készlet teljes egészében műanyagból készült, nagyon gondosan a részletekre való odafigyeléssel. A mikroszkóp 3 lencsés, 100x / 400x / 1200x nagyítást biztosító forgó fejjel és beépített izzóval rendelkezik a vizsgált minták megvilágítására. 
Rendelkezik egy olyan tartóval, amellyel a telefont a mikroszkóphoz rögzíthetjük. Ennek köszönhetően okostelefonnal könnyedén fotózhatod a kinagyított készítményeket.

A készlet tartalma:
- mikroszkóp
- csipesz
- egy dia vizsgálandó elemekkel
- 2 fiola
- egy doboz
- matricák
- telefon rögzítő eszköz

Mikroszkóp méretei: 21 cm x 11,5 cm x 7,5 cm

A mikroszkóp 2 db AA elemmel működik (nem tartozék).

Tökéletes készlet egy kis felfedező számára. Minden megvan benne, ami a mikrovilág megfigyeléséhez szükséges. Ennek a mikroszkópnak köszönhetően a gyermek játékon keresztül tanul, bővíti ismereteit.
A készlet esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák