JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Mini LOL Surprise Winter Family meglepetéslabda

Mágikus labda LOL SURPRISE OMG a Mini család, amely életet varázsol egy miniatűr méretre készített kis labdaházikóba. Mindegyik készlet édes minicsaládok keveréke aranyos állatokkal vagy minibarátokkal, akikkel szeretett házi kedvencei vannak. 
Fedezze fel az elragadóan téli kollekciót, merüljön el a meglepetésben, amikor kinyitja a téli labdákat – soha nem tudhatja, milyen kellemes meglepetés vár odabent. Találkozni fogsz a hűvös DJ nővérekkel és boldog kutyájukkal? Vagy talán találkozik a gyönyörű Kristályhercegnővel és közeli társaival?

Minden labda nem csak meglepetés, hanem egy mini játékkészlet is, benne egy hangulatos téli házikóval. A kistestvérek és házi kedvenceik szeretnek együtt játszani ebben az édes téli környezetben.


A meglepetéslabda 8 aranyos kiegészítőt tartalmaz, 12 miniatűr családot vagy barátot lehet összegyűjteni.
Gyűjtsd össze mind a 12 elérhető készletet, mindegyik egyedi karakterekkel és kiegészítőkkel, hogy felfedezd az OMG téli kollekció varázslatos varázsát.
A labdák véletlenszerűen kerülnek elküldésre, tartalmuk nem választható.

Kategóriák