JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Modern sötét szürke kerti bútor készlet ( 2 szék + asztal)

Modern kerti bútorkészlet, amely nemcsak eleganciájával nyűgöz le, hanem hosszú éveken át garantálja a tartósságot és a használati kényelmet.  A porszórt acélprofilok masszív felépítése ellenállóvá teszi a bútorokat a korrózióval és a karcolásokkal szemben, így biztosítva az egyenletes esztétikus megjelenést.
A készletben lévő asztal 5 mm vastag üveglappal rendelkezik , amely eleganciát és stílust kölcsönöz neki. Ez a tökéletes hely egy csésze kávé vagy egy pohár bor elfogyasztásához, miközben a szabadban pihen.
A bútorok egyszerű, modern formájának köszönhetően a szett tökéletesen illeszkedik a különböző stílusú kertekbe és teraszokba . A sötétszürke szín időtlen karaktert kölcsönöz neki. 
A székek ülőrészei és háttámlái texteline anyagból készültek , így nem csak az esztétikus megjelenést, hanem a kényelmet is biztosítják, ha hosszabb ideig ül a szabadban. 

Leírás:
A szék méretei:  58x58x75 cm
Asztal méretei:  44x44x38 cm
Anyaga:  acél, 5 mm vastag edzett üveg (asztal)
Anyaga:  textilén 2x1
Főcső mérete:  42x14x0,9mm és 25x0,8mm

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on