JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A nagy suhogó felületnek köszönhetően a legkisebb mozdulatnál is sok hangingert biztosítanak a gyermeknek, így formálják a szem-kéz koordinációt. 
A könnyű bújós játék könnyen fogható, finom színei fókuszálják a baba látását, és pozitívan befolyásolják fejlődését a legfontosabb első hetekben. A hattyút susogó fóliával töltik ki, melynek finom hangja felkelti a legkisebbek figyelmét, a puha bársony anyagból készült hosszú lábak pedig a fogás elsajátítására ösztönzik a gyerkőcöt. Mindez minden bizonnyal hosszú ideig remek szórakozást nyújt a gyermeknek, és az első pillanatoktól kezdve elkísérheti az ágyban és a sétán egyaránt.
A játék Lengyelországban készült kiváló minőségű és kellemes tapintású anyagból. Nagy előnye a könnyű tisztíthatóság, ami különösen fontos, ha a legkisebb gyerekeknek szánt játékokról van szó.

A játék előnyei:
- pasztell, divatos színek és puha anyag már élete első napjaitól serkenti a gyermek látását,
- a hímzett szemek és szárnyak teljesen biztonságosak a babák számára,
- a susogás serkenti a hallást és mozgásra ösztönzi az ujjakat,
- hosszú lábak arra ösztönzik a gyerkőcöt, hogy megtanuljon kapaszkodni,
- biztonságos anyagokból készült, különböző szerkezetű játék.

A játék méretei: 15cm x 29cm

A Mom's Care játékok egy lengyel, díjnyertes, EN-71 szabványnak megfelelő termék, amely alapanyagokból készül, „Emberbarát” és „Gyermekbarát” tanúsítvánnyal. Minden termék rendelkezik CE jelöléssel. 

Kategóriák