JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Hola 3 darab Monster Truck járműből álló készlete tökéletes játék minden gyermek számára, aki szereti a járműveket.   Ezek a színes és strapabíró teherautók sok-sok mókát biztosítanak minden olyan kisgyermeknek, aki szeretnek játszani a homokozóban, a strandon vagy otthon.

A készlet jellemzői:
- A készlet három különböző színű és konfigurációjú monster truckot tartalmaz
- A tartós műanyagból készült játékok ellenállnak a sérüléseknek és az időjárási viszonyoknak, így biztosítják a hosszú és problémamentes játékot.
- Nagy kerekek: A Monster truckok nagy, futófelülettel ellátott gumikerekekkel rendelkeznek, amelyek biztosítják a sima vezetést különféle felületeken. Ennek köszönhetően a játékok beltéren és kültéren is használhatók.
- Visszahúzási funkció Az autó feszítéssel működik, csak húzza meg a hátsó kerekeket, helyezze sima felületre, és az autó előrehalad.
- Készségek fejlesztése: A monster truckokkal való játék serkenti a képzelet, a mozgáskoordináció és a kézügyesség fejlődését a gyerekekben. A gyerkőcök játék közben megtanulják a színeket, a formákat és a számolást is.

Tökéletes ajándék: 3 darabból álló Monster Truck billenőkocsi tökéletes ajándék minden 1 évesnél idősebb gyermek számára. A színes, strapabíró és vidám játékok biztosan minden kis építőnek tetszeni fognak. Kis méretüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a gyermek kis kezébe.
Játék mérete:
- 11 x 9 x 11 cm

Kategóriák