JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Nagyméretű zenei orgona gyerekeknek 61 billentyűvel és mikrofonnal. A beépített akkumulátorral ellátott orgona  körülbelül 1 órán át lehetővé teszi a játékot áram nélkül, minden kezdő kiszenész álmát valóra váltva ezzel. Modern dizájn, nagyon gondos kidolgozás és minden részletre odafigyelés jellemzi ezt a szuper terméket, professzionális zenei berendezés. A BF-950A billentyűs modell számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik. Alkalmas kezdőknek, tökéletes gyakorlásra és zenei készségek fejlesztésére. Biztosan tökéletes lesz mindenféle otthoni partira vagy iskolai előadásra.

Műszaki adatok:
- 61 gomb
- felvételi és lejátszási funkció
- mikrofon
- szabványos zongorabillentyű
- lágy ugrásos billentyűk
- 200 hang
- 200 ritmus
- 70 demó dal
- 2 sztereó hangszóró
- tempószabályzó
- hangerőszabályzó
- zeneállvány
- állványra szerelhető
- töltőn keresztül működik - mellékelve
- jack bemenet mikrofonhoz, hanghoz
- egyszerű és könnyű, könnyen hordozható
- USB tápellátás
- kijelző
- MP3
- újratölthető akkumulátor 

Fontos:
Az orgonákat fel kell tölteni az első játék előtt, és közvetlenül a játék vége után, hogy ne hagyja el a játékot töltetlen akkumulátorral.
Ez meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

A készlet tartalma:
- 1 x billentyűzet
- 1 x mikrofon
- 1 x tápegység
- 1 x zeneállvány
- 1 x használati útmutató


Az orgonák remek szórakozást és tanulást garantálnak. A mellékelt mikrofonnak köszönhetően karaokézhat, énekelhet és lejátszhatja a dalait. A billentyűzet polisztirol és levegővel töltött fóliával van rögzítve, a tápegység és a mikrofon a polisztirol védelmek oldalán található. Minden egy szép színes dobozba van csomagolva. Ajándéknak tökéletes. 

Kategóriák