JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Egy nagy, fából készült konyha gyerekeknek otthoni játékhoz, szükséges kiegészítőivel minden kis házigazdának kreatív szórakozást nyújt. A bútor teljes egészében fából készült, biztonságos festékkel festve. Csak a kivehető mosogató fém. Az otthoni játék, a főzés az egyik olyan játék, amelyet a gyerekek szeretnek.
A gyerekek szorgosan figyelik a felnőtteket, majd átviszik az otthonról alkotott képüket a játszóterükre. Ezenkívül egy ilyen konyhabútor minden gyermek számára emlékezetes, kreatív szórakozást és egyben az otthoni feladatok valódi megtanulását biztosítja.

A készlet fel van szerelve:
- egységes szekrény szekrényekkel, polcokkal, munkalappal, mosogatóval
- csap gombokkal 
- mély fém mosogató
- munkalap
- elektromos főzőlap gombokkal
- mikrohullámú sütő 
- nyitható ajtós sütő
- edényszárító
- hűtőszekrény vízadagolóval
- polcok a tartozékokhoz, edények
- akasztók
- óra ​​mozgó mutatókkal
- konyhai tartozékok: fakanál, spatula, kés, serpenyő, fedős fazék, fa deszkaszeletek, 2 x lapos tányérok
- üvegek fűszerekkel: só, bors, ketchup, szósz

A konyhában számos látnivaló található;háttérvilágítással ellátott mikrohullámú sütő, megvilágított indukciós főzőlap főzési, sütési hangokkal vagy vízadagoló fény- és hangfunkciókkal, amelyeknek köszönhetően valósághűbbé válik a szórakozás. A fából készült tűzhely szekrény alatti világítással is rendelkezik, ami nem csak a játékot könnyíti meg, hanem elegáns, modern stílust ad a konyhának. 

Műszaki paraméterek:
- konyha méretei: 80cm x 68cm x 26cm
- magassága a padlótól a tetejéig: 38cm
Anyaga:
- MDF, fa

Konyhai kiegészítők méretei:
- tányér átmérő: 11cm
- deszka: 18cm x 11cm x 1cm
- evőeszköz hossza: kb 13cm
- edény és serpenyő átmérője: 9cm
- üveg magassága: 8cm

Érzékelő gombok, nyitható ajtók, kampók, gombok vagy óramutatók – sok apró elem, amihez kis kezek is szükségesek. Kezelésük lehetővé teszi a fogás és a finom motorikus készségek fejlesztését. Most esélytelen, hogy egy mackó vagy egy baba éhes legyen, egy ilyen konyhában minden étel szuper finom lesz. A fából készült játékok kihagyhatatlan ajánlat, amely minden kisgyermeknek örömet okoz. A fa klasszikus szépségét és tartósságát mindig is nagyra értékelték. Ez az anyag jól néz ki természetes színben és festve is. Ráadásul minden gyermek számára biztonságosak. A természetből származó alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, akkor sem érintkezik veszélyes anyagokkal. A játékok speciális, egészségre ártalmatlan festékkel lettek festve.

 

 

Kategóriák