JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Nagy tanya készlet állatokkal és istállókkal világítással

Egy nagy tanyakészlet remek ötlet, hogy megmutassuk gyermekeinknek, hogyan is néz ki az élet a vidéken! A készlet számos lehetőséget rejt magában, kétféleképpen bővíthető, nagy teret teremtve gyermeke kreativitásának. A kisgyermek eljátszhatja a gazda szerepét, és igazi farmtulajdonosnak érezheti magát. Egy nagy, füvet imitáló papírtábla, egy ösvény és egy tó a telked területe, erre építhetsz egy nagy istállót, valamint egy karámot az állataidnak, hogy el ne szökjenek. Nagyszerű kiegészítésként szolgálnak a lámpák, amelyek esténként megvilágítják a farmot, hogy az állatok biztonságban érezzék magukat. 
Ennek a játéknak köszönhetően a gyermek fejleszti a képzeletét, a kézügyességét és a szem-kéz koordinációt. Nagyon jó szórakozás, hogy az egész család és a barátok csatlakozhatnak!
A tanyán sok minden történik, gondoskodni kell a gazdaságról, etetni az állatokat: tehenet, lovat, kacsát és cicát. A készlet segítségével a gyermek jobban megismerheti a vidéki élet valóságát.

Készlet tartalma: 
 - gazdasági épületek,
- tanya építési elemek,
- 3 lámpa,
- papír alap,
- kacsa,
- ló,
- tehén,
- macska,
- pálmafa,
- szénakupac.

Méretek: 
 - nagyobb istálló kb. 27 cm x 22 cm x 16 cm, 
- kisebb istálló kb. 15cm x 20cm x 15,5cm, 
- egy ház kb. 15 cm x 19 cm x 15,5 cm, 
- a gazdaság fesztávja kb. 6 cm x 5,5 cm, 
- papír alap kb. 48,5 cm x 33,5 cm 
- tehén kb. 8,5 cm x 5 cm x 2,5 cm, 
- kacsa kb. 7 cm x 5,5 cm x 3 cm, 
- ló kb. 8 cm x 6 cm x 2 cm, 
- macska kb. 6,5 cm x 5 cm x 2,5 cm, 
- pálmafa kb. 14 cm x 8 cm x 4 cm

Javasoljuk, hogy gyűjtsön össze egy teljes gyűjteményt ezekből az aranyos figurákból. A készlet látványos, eredeti csomagolásba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák