JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Nagyméretű fa barkácsműhely szerszámokkal

Egy nagy faműhely egy kis barkácsolásrajongó számára egy időtlen, csodálatos játék, amely biztosan minden fiúnak tetszeni fog. 

A készlet sok fa részből és közel 55 kiegészítőből áll, és minden olyan elemmel fel van szerelve, ami egy profi műhelyben szükséges. Itt megtalálod többek között a munkához szükséges eszközöket; csavarhúzó, kalapács, csavarok, fogaskerekek, anyák, mérőedények, fogók, fűrész, kulcsok stb., valamint egy tágas szerszámosládát is, egy fekete krétatáblát és egy mozgatható mutatós órát. 

Ez az játék korlátlan szórakozást tesz lehetővé egy virágzó javítóműhelyben, játszhatsz a készlet egyes elemeivel, így nem lesz hamar unalmas a szórakozás.

A játék teljes egészében fából készült, tökéletesen harmonizáló színekben: klasszikus fa, fehér, piros és a szürke több árnyalata, így bármilyen gyerekszobába alkalmas. Minden elem nagyon gondosan és esztétikusan, minden apró részletre odafigyelve készült, és biztonságos festékkel borították. A játék fából való elkészítése kétségtelen előny, mert növeli a játék esztétikai értékét, a használat biztonságát és kényelmét, valamint a készlet tartósságát és sérülésállóságát.

A készlet korlátlan csavarozási, szögezési és összeszerelési lehetőséggel sok szórakozást nyújt a kis mesterembernek. A munkalap által kijelölt barkácszónának és a nyomtatott mérőszalagnak köszönhetően a gyermek megtanulja a munkaszervezést. Ilyen berendezéseknél a meghibásodás nem probléma! Most apa és nagypapa támogatást kap egy kis ezermester formájában. Ideje elkezdeni a trükközést!

A készlet tartalma:
- műhely asztal,
- szerszámfal,
- fúró
- kalapács
- csavarkulcs
- csavarhúzó
- vonalzó/négyzet
- fogó
- 10 csavar 3 méretben
- 10 db tábla 3 méretben
- satu
- 4 szög
- 2 fa félkör

Műhely méretei összeszerelés után:
- felső hossza: 54 cm
- hossza alul: 52,5 cm
- hossz hozzáadott polccal: 66 cm
- teljes magasság: 85 cm
- magasság a pultig: 55 cm
- szélesség: 30,5 cm

Néhány elem méretei:
- szerszámosláda: hossza 24 cm, magassága 13,5, szélessége: 14 cm
- fűrész: 19 cm
- kulcs: 15 cm
- csavarkulcs: 14 cm
- fúró: 13,5 cm
- csavarhúzó: 16 cm
- harapófogó: 16 cm
- kalapács: 15 cm
- fogó: 13 cm

Tökéletes készlet minden gyermek számára, aki szereti utánozni apát vagy a nagypapát otthoni felújítás közben. A játék több órányi nagyszerű és biztonságos szórakozást biztosít. Kreativitásra ösztönöz, fejleszti a fantáziát, fejleszti a gyerekek térbeli gondolkodását és kézi készségeit.

Önállóan összeszerelhető játék, kartondobozba csomagolva.

Kategóriák