JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Nagyméretű légpuska 20 habszivacs tölténnyel

A nagyméretű puska BLASTER irányzékkal a lövöldözés szerelmeseinek ajánlott. A habpatronokhoz való puska szórakoztató ajánlat minden kis mesterlövész számára. A készlet tökéletes lesz a kertben vagy az udvarban való játékhoz, pl. ha a készletben található műanyag dobozokra céloz.
A puskában 2 fő és tartalék tár található, melyek levehetők, akkor rövidebb lesz a puska. Újratöltés szükséges minden egyes teljes tár kilövése után.
A pisztoly teljes egészében műanyagból készült, a habpatronok pedig gumihegyekkel vannak ellátva. A tár betöltéséhez nyomja meg a tár hátulján található zárat, csúsztassa ki, és helyezze be a habszivacs nyilat, a tartalékot is. A nyilak a helyükön maradnak, nem esnek ki, még intenzív mozdulatoknál sem. A fegyver elképesztő felépítése még több szórakozást tesz lehetővé a beépített görgőknek köszönhetően, amelyek meghajtják a golyót, így a patron hatótávolsága körülbelül 12 m. Csak töltse be a fegyvert, és tartsa lenyomva a fogantyún lévő gombot a fegyver elindításához és a lövöldözéshez. 

A játék 4 x 1,5 V AA elemmel működik (nem tartozék).

A blaster lenyűgözi ennek a berendezésnek a kicsi és nagy felhasználóit egyaránt, pontosan lő a mellékelt távcsőnek köszönhetően, irányzékkal és messze. A mellékelt darts tapadókorongokkal egy lapos célponthoz rögzíthető.

A készlet tartalma:
- fegyver
- színes számlap
- 20 habpatron
- 2 műanyag doboz fele
- használati utasítás

Méretek:
- pisztoly 61 cm x 31 cm x 7 cm
- patron 7 cm
- számlap átmérő 15 cm

Szórakozás csak felnőtt felügyelete mellett.
Ne célozzon emberekre vagy állatokra.

A játék masszívan és esztétikusan készült, színes csomagolásba csomagolva, ajándéknak is tökéletes. 

Kategóriák