JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

NERF Super Soaker Fortnite Burst AR vízipisztoly

Nerf Super Soaker Fortnite Burst AR – megbízható szórakozás minden körülmények között azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a vízi harcokat a forró nyári időszakban, a vidám fürdőzést a fürdőkádban. Ez a Nerf SUPER SOAKER kilövő egy teljesen biztonságos fegyver, amely vízáramot lő.

A népszerű Fortnite játék által ihletett Nerf Super Soaker Fortnite Burst AR fegyver a játék érzelmeit közvetlenül a csatatérre hozza a kertben vagy a medencében.

Ez nem csak egy játék, hanem egy Fortnite fegyver valódi mása, amely több órányi szórakozást és hűsítést biztosít a forró napokon.

Köszönhetően a könnyen használható pumpának, ez az indító lehetővé teszi, hogy gyorsan megnedvesítse ellenfeleit egy vízsugárral. Csak töltse fel a tartályt vízzel, zárja le és pumpáljon a csatához.

A termék jellemzői:
Integrált víztartály
Könnyen használható (egyszerű töltés és tüzelés)
A népszerű Fortnite játék licence
Korosztály: 8+

Méretek:
Hossza: 60 cm
Magasság: 23 cm
Szélesség: 6 cm

A játék vízipisztoly az egyik legnépszerűbb játék, amelyet a gyerekek a nyári szórakozás során használnak, függetlenül attól, hogy a tengerparton, az udvaron vagy a medence mellett vannak. A velük való játék nagy örömet okoz a vízi harcot kedvelő gyerekeknek és felnőtteknek. 
További előny a hűtés a forró napokon. Leírhatatlan lesz az öröm gyermekei arcán. Tehát tegyük meg! 
Vegyen fegyvert a kezébe, és kezdje el a kerti csatákat. 

Kategóriák