JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

NERF Zombie Strike Hammershot forgótáras revolver 5 habszivacs tölténnyel

A Nerf Zombie Strike Hammershot egy praktikus fegyver habpatronokhoz a zombik elleni küzdelemhez! A revolver praktikus és könnyen használható, ahogy a Nerf is biztosítja. A Hammershot az első egykezes indítóeszköz a Zombiestrike sorozatban. Az indító újratöltődik a narancssárga ravasz hüvelykujjával történő mozgatásával, majd csak nyomja meg a ravaszt a tüzeléshez (a kisebb gyerekeknek a másik kezét kell használniuk az újratöltéshez). Az indítónak van egy taktikai sínje és egy fogantyúja, amelyen keresztül húzhatja a hevedert. Az indítóval együtt 5 töltényt kapunk. A pisztoly teljes egészében műanyagból, a patronok pedig habszivacsból készültek, gumi hegyekkel.

Termékjellemzők:
- egykezes indító a Zombiestrike sorozatból
- ötlövésű forgótár
- könnyen használható, kézreáll
- érdekes Zombie Strike kialakítás
- hatótávolság több mint 20 méter
- taktikai sínnel rendelkezik a Nerf tartozékok számára
- 7 éves kortól használható

A készlet tartalma:
- Nerf Zombie Strike Hammershot pisztoly
- 5 habpatron

Izgalmas játék, amely teljesen magával ragad téged és barátaidat. Legyen óvatos játék közben. Szemüveg (nem tartozék) használata javasolt. A pisztoly használatához nincs szükség elemre.

Szórakozás csak felnőtt felügyelete mellett.
Ne célozzon emberekre vagy állatokra.

Kategóriák