JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Pizsihősök macskafiú szupermacskával hang- és fényeffektusokkal

A bátor ordító macska a PJ Masks című animációs mese kis hőseinek egyik társa, három kisgyerekről, akik varázskarkötőjük segítségével éjszaka bátor pizsihősökké változnak.
A bátor macska mindig készen áll a harcra és segíteni kis barátainak, ezért készülj fel egy csatára egy szupermacskával, amely képes a hátsó lábára állni, előrehaladni és rettenetesen ordítani! Ez az egyedülálló állat több mint 20 hang- és fényeffektussal rendelkezik, amelyeket a macska hátán lévő gombokkal aktiválhat.

Ha látni szeretné, hogy feje és karjai felvillannak, csodálatos, harcra kész üvöltő hangokat hallhat, és nézheti, ahogy előre-hátra csap a hátsó lábain, nyomja meg a macska hátán lévő mozgatási gombot vagy egyidejűleg a fények és hangok gombbal. Ez a játék a csodálatos Hasbro Hero ID technológiával van felszerelve, amely felismeri a PJ Masks kis Hero ID-kompatibilis karaktereit azáltal, hogy aktiválja az egyes karakterekre jellemző fényeket, hangokat és kifejezéseket!

A készlet tartalma:
- Macska
- Macskafiú figura

A macska méretei: 43 cm x 12 cm x 22 cm
Macskafiú mérete: 8 cm x 3,5 cm x 2,5 cm

A készlet színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on