JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Pizzás memóriajáték

Vidám játék gyerekeknek és szüleiknek. 1-6 játékos részére, 4 éves kortól.
A játék lényege, hogy az összes pizzadarabot gyorsabban ki kell válogatni, mint az ellenfelek.

Kétféleképpen játszhatod:
Memória – a játékosok egy kocka segítségével határozzák meg, hogy milyen sorrendben következnek egymás után, és milyen pizzát raknak ki. Minden játékos egymás után felfordít egy szelet pizzát. Ha a kihúzott darab nem egyezik a saját pizzával, akkor lerakja, és a többi résztvevőnek emlékeznie kell arra, hogy milyen pizza volt a képen. Az a játékos nyer, aki legelőször kirakja a saját pizzáját.
A másik játékmód:  minden játékos egy-egy szelet pizzát kap, a többi pizzaszelet pedig jól látható módon az asztalon el van rendezve. Az nyer, aki a leggyorsabban összeilleszt minden elemet a pizzájához, és felkiált: "Kész a pizza!"

A játék tartalma:
- 36 szelet pizza
- dobókocka

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különféle játékokat játszanak szeretteivel.
A társasjátékok, a kártyajátékok és egyebek bővítik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan fejezzük ki önmagunkat, és közöljük szándékainkat másokkal.
Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on