JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Play-Doh gyurmakészlet festékekkel, kifestőkkel

Ez egy tökéletes készlet minden kis művész számára, aki szeret gyúrni, rajzolni és festeni. Itt az ideje tehát, hogy szabadjára engedje fantáziáját, és készítsen gyönyörű alkotásokat! A gyurmával való játék felébreszti a gyerekek fantáziáját és serkenti a kreativitást, korlátlan kreatív lehetőségeket biztosítva. Mindez az egyszerű és biztonságos kiegészítőknek és eszközöknek köszönhető. A készlet nem csak gyurmából, hanem festékekből, kifestőkönyvekből is áll, amit a kis művész vízi toll segítségével színezhet majd.
Szenzációs készlet minden gyermek számára!

A készlet tartalma:
- 10 festék
- 4 x gyurma
- 2 x forma
- 1 toll
- 1 tevékenység tekercs 
- Színező oldalak
- Játszóalátét

A játék fejleszti a gyermek kreatív gondolkodási, színfelismerési és színkombinációs képességét. Befolyásolja a manuális készségeket, a képzelőerő és a koncentráció fejlődését. A gyerekek szeretnek zúzni, nyújtani, fordítani, vágni, rajzolni, festeni stb. A készlet sok órányi csodálatos szórakozást biztosít. A játék szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on