JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap

Prémium antracit kerti hintaágy párnával és állítható napernyővel  180 X 139 X 185 cm


A 180 x 139 x 185 cm- es antracit szövött karfájú kerti hinta tökéletes kiegészítője kertjének vagy teraszának, páratlan kényelmet és kikapcsolódást biztosítva a szabadban töltött idő során. Az állítható ernyőnek köszönhetően a naphoz viszonyított helyzete állítható, kellemes árnyékot és pihenést garantálva a legmelegebb napokon is. Ernyő szükség esetén könnyen eltávolítható.
A hinta három személy befogadására alkalmas, így remek hely a családdal vagy a barátokkal való időtöltésre.
Anyaga  160 g/m2 tömegű poliészter , amely biztosítja a tartósságot és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenállást . A töltőanyagként 8 cm vastag vattával ellátott párna további kényelmet biztosít a ringatáshoz.
A hinta akár 260 kg terhelést is elbír , így ideális hely a közös pihenésre. 
A dekoratív karfák eleganciát és egyedi karaktert kölcsönöznek a hintának, miközben kényelmes helyet teremtenek a kezek pihentetéséhez hinta közben.
Az ülés fém, tartós rugókra van felfüggesztve, amelyek tökéletesen elnyelik az ülés mozgását. Az időjárás- és vízálló anyagból készült ülés és a háttámla könnyen tisztán tartható, ami azt jelenti, hogy a hinta sokáig megőrzi varázsát.
Fémvázas hintaágy

⛆ Méretek:
Hossza:  180cm
Szélesség:  139 cm
Magasság:  185 cm

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on