JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Puha plüssből készült kabala, visszafogott szürke színben. A füleket és a lábakat csillagok és holdak díszítik.  A nyuszi fényes szemei ​​műanyagból készültek, az orra hímzett.
A nyúl hasában interaktív panel található. A nyúl tökéletes csecsemőknek életük első napjaitól, valamint nagyobb gyermekek számára, akik nehezen tudnak elaludni.
Interaktív funkciók:
- Hold gomb - aktiválja a játékot és a halk altatódalokat. Több dallam közül választhatunk. Az altatódalokat 20 percig játsszák, majd a játék automatikusan kikapcsol. Ez idő alatt a gyermeknek van ideje megnyugodni és elaludni. A dallamokat finoman változó, a sötétséget megtörő megvilágítás kíséri.
- kerek gomb - megnyomásakor olyan zajt fog hallani, amely az újszülött által ismert hangokhoz hasonlít az anyja hasából. Segít megnyugodni és biztonságban érezni magad, valamint segít elaludni.
- csillag - felelős a fényhatásokért.  A játék hazsnálható zenével, de akár hangok nélküli is, csupán éjszakai fényként funkcionálva.  A színek finoman változnak egyikről a másikra (piros, sárga, zöld, kék, lila, rózsaszín).  A projektor csillagképeket jelenít meg, lenyűgöző hatást keltve.
- ovális gomb - többfokozatú hangerőszabályozás.

Méretek: 36 cm x 28 cm x 15 cm

A játék 3 x AA elemmel működik (nem tartozék). Az interaktív panel kivehető a játékból, ami megkönnyíti a tisztítást és a tisztán tartást, ami a kisebb gyerekeknél különösen fontos.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on