JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

 Quad Lucky Seven fekete jármű

Gyermeke arról álmodik, hogy saját autója legyen? Van egy ajánlatunk az Ön számára, ami a helyére kerül! Gyermeke első látásra imádni fogja ezt a járművet. Garantáljuk, hogy senki sem fog közömbösen elmenni egy ilyen modell mellett.
Bemutatjuk a Quad Lucky Seven akkumulátoros quad kerékpárt. Mindkét motor teljesítménye egyenként 45 W. A jármű 12V/10Ah akkumulátorral van felszerelve. A jármű a legjobb minőségű műanyagból készült. Műanyag kerekekkel rendelkezik. A zenepanel minden utazást kellemessé tesz. A maximális terhelés nem haladhatja meg a 25 kg-ot.
Az általunk kínált Lucky Seven jármű remek ajándékötlet lesz, hiszen egy ilyen quad gyakorlatilag minden fiú vagy lány álma. A játék során a gyermek megtanulja a biztonságos vezetés szabályait, hogy a jövőben jó vezetővé váljon.

A Lucky Seven jármű műszaki adatai:
-fekete jármű,
-45 W-os tápegység,
-akkumulátor 12V / 10Ah,
-EVA hab kerekek,
-kézikönyv + összeszerelő készlet,
-töltő.

A jármű felszereltsége:
Zene; MP3 bemenet, AUX bemenet, SD kártya bemenet, USB csatlakozási lehetőség, örömteli dallamok.

Méretei:
-jármű mérete; hossza 111 cm, szélessége 71 cm, magassága 77 cm,
-jármű tömege; kb. 20 kg,
-méretek csomagolással; 91 x 48 x 52 cm,
-doboz súlya; kb. 25 kg,
-maximális terhelés; kb. 25 kg,
-hasmagasság; kb 16 cm.


Útmutató az akkumulátoros quad történő használatához:
A motor töltési ideje 8-10 óra. A megfelelően használt akkumulátort 24 óránál hosszabb lemerülés után nem szabad tárolni, mert az élettartama jelentősen lerövidülhet. Az első üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Kategóriák