JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Quad Storm akkumulátoros quad fekete színben

Gyermeke arról álmodik, hogy saját autója legyen? Van egy ajánlatunk az Ön számára, amely a helyére kerül. Gyermeke első látásra imádni fogja ezt a járművet. Értékelni fogja erejét, minden körülmények között könnyű mozgását és kiterjedt felszereltségét. Senki sem fog közömbösen elmenni egy ilyen modell mellett.
Bemutatjuk a Quad Storm akkumulátoros quad kerékpárt. A motor teljesítménye 25W. A jármű 6V / 4,5Ah akkumulátorral van felszerelve. A jármű a legjobb minőségű műanyagból készült. Műanyag kerekekkel rendelkezik. A zenepanel minden utazást kellemessé tesz. A maximális terhelés nem haladhatja meg a 20 kg-ot.
Az általunk kínált Quad Storm remek ajándékötlet lesz, hiszen egy ilyen jármű gyakorlatilag minden fiú vagy lány álma. A játék során a gyermek megtanulja a biztonságos vezetés szabályait, hogy a jövőben jó vezetővé váljon.

 

A Storm jármű jellemzői:
-piros színű jármű,
-25 W-os tápegység,
-akkumulátor 6V/4,5Ah,
-műanyag kerekek.

A jármű felszereltsége:
-zene; AUX bemenet,USB csatlakozás, örömteli dallamok.

 

Műszaki adatok:
-jármű mérete; hossza 68 cm, szélessége 43 cm, magassága 41 cm,
-jármű tömege; kb. 5 kg,
-méretek csomagolással; 69 x 44 x 31 cm,
-doboz súlya; kb. 6,8 kg,
-maximális terhelés; kb. 20 kg,
-hasmagasság; kb 8 cm.

Útmutató az akkumulátoros quad használatához:
A motor töltési ideje 8-10 óra. A megfelelően használt akkumulátort 24 óránál hosszabb lemerülés után nem szabad tárolni, mert az élettartama jelentősen lerövidülhet. Az első üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Kategóriák