JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Rádió formájú piros karaoke készlet hangszóróval és mikrofonnal

A hangszóróval és mikrofonnal ellátott rádió remek kütyü gyerekeknek. A játék villogtatja a fényeket, és mikrofonhoz csatlakoztatva felerősíti a hangját. Van egy második bemenete is, amelyhez audioberendezést, pl. MP3-at csatlakoztathat kedvenc zenéinek lejátszásához a játékhoz mellékelt kábel segítségével. Csatlakozás után ugyanúgy lejátssza a zenét az adott eszközről, mint egy vezeték nélküli hangszóró. 
A rádió kényelmes, visszahúzható fogantyúval rendelkezik a felszerelés szállításához és 2 mikrofontartóval (hátul és oldalt). A hangszórókkal ellátott vezeték nélküli rádió hasznos lesz, ha karaokét szeretne szervezni, és számos gyerekbuli fő attrakciója lehet. A rádió 3 db 1,5 V-os AA elemmel működik, így könnyedén magaddal viheted egy barátod házába vagy a kertbe, és fantasztikus diszkót rendezhetsz.
FIGYELEM! A játéknak nincs rádió funkciója!
A játék előnyei: 
- szép piros szín 
- valósághű megjelenés 
- a rádió könnyű és praktikus 
- kiemeli a hang vagy dallam hangját 
- MP3 eszköz csatlakoztathatósága 
- mikrofon tartozék 
- 2 Jack bemenettel rendelkezik 

A készlet tartalma: 
- rádió 
- mikrofon kábellel 
- kábel Jack bemenettel 

A játék méretei: 
- hossza: 27 cm 
- szélessége 9 cm 
- magassága: 12,5 cm 
- mikrofon: 13 cm + kábel kb. 82 cm 

A berendezés 3 x AA elemmel működik (nem tartozék). 

A piros mikrofonos piros diszkórádió a gyerekek pótolhatatlan audioberendezésévé válhat. Mindenki énekelhet egy kicsit jobban vagy kicsit rosszabbul, a klasszikust idézve, jó szórakozásra biztatlak! 

Kategóriák