JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

RASTAR fehér Mercedes AMG GT3 transzformer autó hang- és fényeffektusokkal

A RASTAR Mercedes AMG GT3 transzformer 1:32 méretarányban fény és hanghatásokkal  tökéletes ajándék a Mercedes, a robotok és az autóipar minden rajongójának.
Egyedülálló játékot keresel, amely órákon át szórakoztatja a gyermeket? Ez a csodálatos RASTAR Mercedes GT3 AMG robotautó a tökéletes választás! Az 1:32 méretarányú autó fröccsöntött fémből készült, és lenyűgözi a valódi Mercedes-Benz AMG GT3 pontos reprodukcióját. Hivatalos Mercedes tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a legmagasabb minőséget garantálja. De ez nem minden! Ez az egyedülálló modell autóból robottá változhat, ami még izgalmasabbá teszi a szórakozást. Az átalakulás során fények és hangok aktiválódnak, fokozva az élményt. A RASTAR Mercedes GT3 AMG tökéletes ajándék a Mercedes, a robotok és az autóipar minden rajongójának!


Méretek: 15 x 6,5 x 4 cm
Tápegység: 3 x AG13 (tartozék)

A robotautó tökéletes játék minden olyan gyermek számára, akit lenyűgöznek az autók. Átalakításának köszönhetően az autó remek szórakozást tesz lehetővé.

Kategóriák