JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

4 repülőből álló 78 darabos 3D puzzle készlet

A Harcosok Történelmét ábrázoló térbeli, 78 darabból álló puzzle minden bizonnyal örömet okoz a 3D-s rejtvények vagy a modellezés minden kis szerelmesének.

Ez a négy modell: 
A North American Aviation P-51 Mustang egy amerikai együléses vadászgép és nagy hatótávolságú bombázó volt, amelyet a második világháborúban, a koreai háborúban és más konfliktusokban használtak.
A North 17 egy francia első világháborús kétfedelű vadászgép volt. A North 17-et erős motorral, nagy szárnyakkal és aerodinamikus formával szerelték fel.
A Sukhoi Su-37 egy kísérleti együléses, szuper manőverezhető, többcélú sugárhajtású vadászrepülőgép, amely továbbfejlesztett avionikai készlettel és tűzvezérlő rendszerrel van felszerelve, de legfontosabb kiegészítései a tolóerő vektoros fúvókák.
A McDonnell Douglas F-4 Phantom II egy tandem, kétüléses, kétmotoros, szuperszonikus elfogó-elfogó vadászrepülőgép, amely minden időjárásban és nagy hatótávolságban bombáz. Először lépett szolgálatba 1960-ban az Egyesült Államok haditengerészetében. Most már otthon is összeállíthatja a miniatűr változatot. Minden bizonnyal gyönyörű dekorációs eleme lesz bármely belső térnek, elégedettség és büszkeség forrása lesz. A puzzle egyes darabjai speciális kartondobozból készült speciális lapokra kerülnek. Lerakásuk nem igényel éles tárgyakat vagy ragasztót.

Építmények méretei: kb. 21,6 cm x 15 cm x 5,5 cm

A puzzle nemcsak remek szórakozás, hanem tanulás is. A játék során a gyermek formákat, színeket tanul, fejleszti a térbeli képzelőerőt, megtanulja a koncentrációt, a türelmet és a finomságot, kiválóan alkalmasak a kézügyesség és a pontosság gyakorlására.
A puzzle nagyszerű ajándék bármilyen alkalomra. A rejtvények hatékony, eredeti csomagolásba vannak csomagolva.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on