JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Retro stílusú smink, fésülködőasztal  tükörrel és fiókkal, kisszékkel- 80 x 40 x 114 cm


A stílusos fésülködőasztal a legtöbb nő álma. Ez egy funkcionális és praktikus megoldás  . Lehetővé teszi kedvenc kozmetikumainak vagy ékszereinek tárolását.
A fésülködőasztal úgy lett kialakítva, hogy két funkciót is elláthasson, fésülködőasztalként és a tükör összecsukása után asztalként  is jól funkciónál , így többfunkciós bútor.     
Egy fiókkal és egy nyitható rekesszel felszerelve kozmetikumok, ékszerek vagy sminkkiegészítők számára - minden kéznél van! A praktikus fésülködőasztal tárolórekeszek kulcsfontosságú elemei, amelyek jelentősen befolyásolják a funkcionalitást és a használat kényelmét.  
Az osztott rekeszek  megkönnyítik a tárgyak elkülönítését és rendszerezését. Ez a tökéletes megoldás a különböző típusú és méretű tárgyak elkülönítésére, megakadályozva azok elmozdulását, és biztosítva, hogy minden a helyén legyen.

Méretek:
Hossza: 80cm
Szélesség: 40 cm
Magasság: 114 cm

A fésülködőasztal összeszerelése egyszerű és gyors , így rövid időn belül már a hálószobájában is élvezheti. A készlet minden szükséges összeszerelési elemet tartalmaz, és az egyértelmű, lépésről lépésre leírt utasítások megkönnyítik az egész folyamatot.

Kategóriák