JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Rózsaszín projektoros kis zseblámpa 24 állatos képpel

A szafari állatokkal ellátott zseblámpás projektor minden olyan gyermek számára ajánlott, aki szeretne önállóan csodálatos történeteket és meséket alkotni. A praktikus zseblámpa kis méretű, így gyermeke mindig magával tudja vinni. Ezenkívül a sötét éjszakák már nem lesznek olyan ijesztőek.
A kézi kivetítőt az esti játékokhoz, meséléshez és saját történetek elkészítéséhez használjuk. A zseblámpa 24 színes állatos témájú képet jelenít meg, amelyek minden gyermeket érdekelni fognak. A korongok rögzítése nélkül zseblámpaként is használható a szoba sötét sarkainak megvilágítására esténként.

A projektor 24 állat témájú képet jelenít meg.
A képeket manuálisan kell módosítani.

A projektor zseblámpa tökéletes a sötétben való játékhoz. Alvás előtti mesék olvasására is használható.
A projektor zseblámpa nagyszerű ajándék minden gyermek számára.

A készlet tartalma:
- zseblámpa
- lánc
- 3 diák

Lámpa méretei: 12 x 4 cm x
Tápegység 3 x AG13 (indítóelemek mellékelve)


Kompakt méretének köszönhetően nem csak praktikus, de mindenhová magával viheti. Legyen szó akár egy otthon töltött estéről, egy sátorban töltött nyaralásról vagy egy hétvégéről a nagyszülőknél – projektorunk mindig elkíséri gyermekét. Fedezze fel a kreativitás és a szórakozás világát gyermekprojektorunkkal – tökéletes kiegészítője az esti szórakozásnak és a családjával eltöltött felejthetetlen pillanatoknak!

Kategóriák