JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A repülőgép csillogó, színes részleteivel és felszereltségével, lehetővé teszi, hogy képzeleted szárnyain szárnyalj gyönyörű helyekre, ahol gyönyörű történeteket alkothatsz. 
A gépet pilótafülkével, nagy szív alakú ablakokkal és mozgatható, forgatható pilótaüléssel szerelték fel.  Csomagjainkat felhő alakú rekeszekbe rejthetjük.  A készlet sok elemet tartalmaz a babákhoz a "kozmetikumokkal" ellátott kocsitól az utazási divatos kiegészítőkig), így fantasztikus játékötletekben sem lesz hiány.   A lépcső leengedésével és a tető felemelésével a repülő könnyen kihajtható . A gép hátsó ajtajának kinyitásakor megjelenik egy szivárvány, amelyet divatbemutatókon kifutóként használhatunk.  
A készlet egy pilóta stílusban öltözött babát tartalmaz. A babának hosszú rózsaszín haja van, fején szívgrafikával ellátott baseballsapka,  fülében felhő alakú fülbevaló.  Lila ruhát és metál ezüst cipőt visel.
A készlet tartalma:
- repülőgép
- egy baba
- poggyász
- útlevél
- alvó fejpánt
- 3 db fotel
- kocsi stílus kiegészítőkkel
- asztal

Méretek:
- sík 38 cm x 20 cm x 16 cm
- 8 cm-es baba

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on