JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Skandináv stílusú tölgy smink, fésülködőasztal tükörrel és polcokkal, fiókokkal - 40 x 120 x 80 cm

A stílusos fésülködőasztal a legtöbb nő álma. Ez egy funkcionális és praktikus megoldás  . Lehetővé teszi kedvenc kozmetikumainak vagy ékszereinek tárolását -  tükör, kényelmes használat  és az összes szükséges cikk kéznél tartása.

A fésülködőasztal egy egyedi bútor, amely ötvözi a funkcionalitást és a modern dizájnt. A fésülködőasztal polcokkal és praktikus fiókokkal van felszerelve.

✔️Hossz: 80cm
✔️ Szélesség: 40 cm
✔️ Magasság: 120 cm


☑️ Elegancia és funkcionalitás
A fésülködőasztal egyszerű, skandináv kialakítását a skandináv stílusra jellemző egyszerűség és minimalizmus jellemzi. Az élénk színek, a természetes anyagok és az ergonomikus formák harmonikus egészet alkotnak.
☑️ Praktikus fiókok és polcok
A fésülködőasztalon 2 fiók található , ahol kozmetikumok, ékszerek és egyéb szükséges tárgyak tárolhatók, valamint 2 polc .
☑️ Könnyű összeszerelés
A fésülködőasztal összeszerelése egyszerű és gyors , így rövid időn belül már a hálószobájában is élvezheti. A készlet minden szükséges összeszerelési elemet tartalmaz, és az egyértelmű, lépésről lépésre leírt utasítások megkönnyítik az egész folyamatot.

Kategóriák