JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Skate Pro kétkerekű kaszkadőr roller azoknak a felszerelése, akik szabadstílusú rollerezéssel szeretnék kezdeni a kalandot. A T-alakú kormánykerék 360°-ban elfordul, így különféle mutatványokat és trükköket hajthat végre. A gumi markolat a kormánykerék használatának kényelméért és biztonságáért is felelős. Az optimális méretű gumikerekek tökéletes tapadást biztosítanak a talajhoz.
A roller lábának csúszásmentes platformja van, amely kényelmes tartást és biztonságot nyújt a dinamikus gurulás során. A roller lábfékkel van felszerelve.

Műszaki adatok:
- Ø 9,5 cm x 2 cm átmérőjű kerekek
- ABEC 5 csapágy
- kormánykerék szélessége 48 cm
- kormány magassága a talajtól 80 cm
- 360 fokos elforgatási tartományú kormánykerék
- strapabíró gumi kormányfogantyúk
- méretei: a robogó hossza kb. 65 cm
- fedélzet hossza kb. 48 x 10 cm
- súly 2,5 kg
- maximális felhasználói súly 100 kg

Figyelmeztetések:
Védőfelszerelés használata javasolt.
Ne használja forgalomban.

A Skate Pro stunt roller egy speciális roller, amelyet mindenféle trükk és mutatvány végrehajtására terveztek, különösen parkokban és gördeszkaparkokban . Van benne pl. nagyméretű, csúszásmentes felületű tábla, tartós anyagokból. A Skate Pro roller hosszú deszkával rendelkezik, amely nagyobb irányítást tesz lehetővé gurulás közben, és jobb stabilitást trükkök végrehajtása során.

Csomagolás mérete: 65 x 60 x 11 cm

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on