JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A számok szerinti festés nagyszerű módja annak, hogy elkezdje festészeti kalandját. Nincs szüksége tapasztalatra vagy kézi készségekre az első munkája elkészítéséhez – csak kreatív lelkesedésre és egy kis pontosságra van szüksége.
A vásznon lévő képen csak körvonalak és színszámokkal ellátott mezők találhatók , amelyekkel kitölthetők. Idővel a festmény egyre több színt kezd felvenni, és ha elkészül, úgy fog kinézni, mint egy profi festmény. Felakaszthatja a falra, és megcsodálhatja a munkáját.
A bemutatott "Játékos panda" festmény nehézségi szintje 3/5 . Ezért alkalmas gyermekek , tinédzserek és felnőttek számára .
A legkisebbek számára remek szórakozás, a türelem gyakorlása és a művészi készségek fejlesztése. A felnőttek számára azonban a színezés a stresszoldás egyik módja lehet .
A készlet mindent tartalmaz, ami egy festmény elkészítéséhez szükséges. Alapozott biopamutvászon, fenyőfából készült keretre feszítve .  Tartalmaz továbbá 3 különböző méretű, rugalmas nylonból készült ecsetet és egy  vízbázisú akrilfesték készletet kényelmes tartályokban.  A festékek nem igényelnek hígítást , 100%-ban ökológiai és szagtalanok, gyermekek és allergiások számára is alkalmasak .
A festék minden árnyalatát a vásznon lévőnek megfelelő számmal írják le . A kényelem kedvéért a készlet tartalmaz még egy A4-es papírlapon egy szemléltető képet , valamint egy horogkészletet csavarokkal a kép falra rögzítéséhez.
A kifestőkönyv műszaki adatai számok szerint
kép méretei – kb. 30 x 50 cm,
színek száma a képen – 25,
nehézségi szint – 3/5.

Kategóriák