JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Számok, jelek a matematikai feladatok elsajátításához

Ez a játék nagyszerű módja a matematika elsajátításának a 0-2. osztályos gyerekek számára. A matematika még soha nem volt ilyen egyszerű!
A számok segítenek a gyerekeknek egyszerű matematikai feladatok megoldásában, megkönnyítik a matematikai jelek és a geometriai alakzatok megkülönböztetését.
Ez a tökéletes oktatási segédlet 6 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

A készlet 19 számjegyet tartalmaz, 7 különféle matematikai jelet (reláció, összeadás, kivonás, egyenlőségjel, szorzás, osztás) és 12 darab geometriai alakzatot (körök, négyzetek és háromszögek).

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különféle játékokat játszanak szeretteivel. A társasjátékok, a kártyajátékok és egyebek kiterjesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan kifejezzük önmagunkat, és közöljük szándékainkat másokkal. A játék tökéletes módja annak, hogy játékon keresztül tanulj.

Kategóriák