JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Szerelmes flamingók számfestő - 24 cm x 30 cm

A Ravensburger "Flamingos in Love" kifestőkönyv tökéletes szórakozás azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik szeretnék felfedezni művészi tehetségüket.
A kép mérete hozzávetőlegesen 24 x 30 cm, kielégítő felületet biztosítva saját műalkotás elkészítéséhez.

Hogyan kell képet festeni?:
Az egyszerű számok szerinti festés technikának köszönhetően még a kezdő művészek is gyorsan igazi mesterekké válhatnak. A kiváló minőségű anyagok, mint például az autentikus művészecsetek és a hozzáillő színű akrilfestékek felejthetetlen művészi élménnyé teszik az alkotási folyamatot.
A "Szerelmes flamingók" kifestőkönyv nem csak szórakoztató, hanem nagyszerű módja a kikapcsolódásnak és a művészi készségek fejlesztésének. Csak válassza ki a megfelelő számot a képen, és alkalmazzon festéket az utasításoknak megfelelően, hogy fokozatosan fedje be a teljes képet testreszabott színekkel, és fedezze fel ennek a színes motívumnak a szépségét és varázsát.

A készlet tartalma:
- számokkal ellátott tábla
- ecsetek
- festékek


Inspiráló kalandot kínálva a művészet világába, a "Szerelmes flamingók" kifestőkönyv arra ösztönöz, hogy kifejezze kreativitását és fedezze fel saját festési stílusát. Kortól és képzettségtől függetlenül mindenki örömmel készítheti és csodálhatja meg saját műalkotását. A készlet eredetileg becsomagolt, fiatal művésznek ajándéknak tökéletes. 

Kategóriák