JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Szerszámosláda 3 az 1-ben csavarhúzóval, csavarokkal, védőszemüveggel

Egy bőrönd a szükséges eszközökkel minden kis otthoni szerelő számára szuper ajánlat. Mindig szükség van egy szerszámkészletre, be kell csavarni egy csavart, ki kell akasztani egy képet, megjavítani egy autót - mindig van tennivaló bőven. Ennek a készletnek köszönhetően minden azonnal javítható. A készlet teljes egészében műanyagból készült, fekete és szürke színekben, narancssárga betétekkel. A csavarhúzó mozgatható, mindkét irányban működik, csak rögzítse a megfelelő hegyet a csavar meghúzásához vagy lazításához. Egy féknyereg és egy centiméter lehetővé teszi a távolság és az átmérő mérését, a védőszemüveg pedig védi a kis segítő szemeit. Az egész készlet nagyon tetszetős, és valószínűleg minden kisgyermek számára tetszeni fog.

A készlet tartalma:
- zárt bőrönd
- csavarhúzó
- védőszemüveg
- feltekerhető 100 cm-es mérőszalag
- védőmaszk
- csavarhúzó bitek (lapos csavarhúzó, csillagcsavarhúzó)
- féknyereg kulcs
- csavarok
- anyák
- lyukas táblák

Tápellátás: 2 x 1,5 V AA elem (nem tartozék)

Méretek:
- bőrönd 28 x 24,5 x 8 cm
- csavarhúzó 16 x 5 x 15 cm

A bőrönd szerszámokkal egy több elemből álló készlet egy kis barkácsolásrajongó számára, amely minden ezermester számára hasznos lesz. A gyerekek szeretik megfigyelni a felnőtteket és utánozni őket. Ez egy rendkívül fontos időszak a gyermek és a szülő együtt töltött idejére. Ezért egy kis segítőnek, aki biztonságosan segít a házimunkában, ez a műanyag készlet tökéletes lesz.
A szerszámokat tartalmazó bőröndnek köszönhetően a munka befejezése után mindig visszahelyezheti őket a helyükre. Minden kis barkácsolónak rendelkeznie kell ilyen eszközökkel, hogy apa vagy nagypapa segítőjévé váljon, és meghibásodás esetén gyorsan orvosolja a problémát. A készlet sok kis segítőt fog szórakoztatni bütykölés közben.

Kategóriák