JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Színes logikai varázskocka formákkal

Az oktatási kocka egy kétéves gyermek fejlődési igényeit szem előtt tartva készült. A varázskocka az agy, a kezek és a baba képességeinek tanítására, gyakorlására szolgál. A kibontható kocka lehetővé teszi számok, geometriai figurák, formák megismerését. A kocka segít a geometriai formákkal kapcsolatos alapismeretek megszerzésében, a különböző méretű tárgyak megkülönböztetésében, a lyukakhoz való illesztésében, az ábra megfelelő elrendezésében.

Játékfeladatok:
- megtalálni a megfelelő formát - két éves korában a gyermek már alapvető formatudattal rendelkezik, képes megkülönböztetni a különböző méretű tárgyakat. Ez a játék segít gyermekének megtanulni az alapvető formákat, és felkelti érdeklődését a geometriai tárgyak iránt. A figurák beillesztése a megfelelő lyukakba logikus gondolkodást igényel, és segíti gyermeke fantáziáját. Ennek köszönhetően a gyermek gyakorolja a tértudatát.
- színek megkülönböztetése - a játék segíti a gyermek asszimilációs, megnevezési, színmegkülönböztetési képességének fejlesztését. Játék közben megkérheted gyermekedet, hogy találjon ki egy adott színű figurát és illessze a megfelelő lyukhoz.
- számolás megtanulása - a kockában számok is vannak, aminek köszönhetően a gyermek képes lesz asszimilálni azokat, megtanulni számolni az elemeket, megfelelő sorrendbe rendezve

A kockával való játék közben a gyermek a következő készségeket gyakorolja:
- motoros
- logikus gondolkodás
- Hibaelhárítás

A kocka tartalma:
- rejtett figurák: háromszög, ovális, négyzet
- számjegyek: 1,2,3
- színek: piros, sárga, kék
- színes képek: keksz, cukorka, szendvicsek
- a hajtogatott kocka méretei 10 x 10 x 10 cm

A kockával való játék minden gyermek számára tiszta öröm. Annak köszönhetően, hogy a kocka egyes elemekre van bontva, a gyermek például házat is tud majd építeni. A játékon keresztüli tanulás mindig a legjobb eredményt hozza. Az elemek párosításával a gyermek edzi a logikus gondolkodást, a tervezési készségeket, fejleszti a térbeli képzelőerőt és a szem-kéz koordinációt, ami minden bizonnyal pozitívan befolyásolja a gyermek általános fejlődését. A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák