JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Színezhető vizes szőnyeg tollakkal, sablonokkal - 98 cm x 78 cm

A nagy vízszőnyeg lehetővé teszi, hogy minden gyermek vég nélkül készítsen rajzokat és festményeket. A vízjelzőnek köszönhetően gyermeke annyit rajzolhat és festhet, amennyit csak akar! 

A színes, 98 x 78 cm-es vízszőnyeg színes háttérrel rendelkezik, amely egy színes remekművet alkot.  A szőnyeg szélein állatok grafikái találhatóak angol nyelvű nevükkel, így a gyermek játék közben tanulhat angolul. 
A szőnyegen játszani teljesen biztonságos, mert mindössze annyit kell tennie, hogy vizet kell önteni a jelölőbe, és elkezdeni a kalandot rajzolással, festéssel és írással. A készlet emellett  formákkal és ecsettel is fel van szerelve. Egy ilyen készlettel borús napokon esélytelen az unalom.

A készlet tartalma:
- szőnyeg, melynek mérete 98 x 78 cm
- vastag toll
- vékony toll 
- ecset
- bélyegek
- 4 x sablon különféle mintákkal (geometrikus ábrák, számok)

Fantasztikus, kreatív készlet minden unatkozni nem szerető gyermek számára. Miután befejezte a játékot, és a szőnyeg megszáradt, könnyedén feltekerheti és elrakhatja. A szőnyeg tökéletes otthoni használatra, de akár sétákhoz is. Könnyű, és könnyen elrejthető anya hátizsákjában. 

Kategóriák