JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Szivárványos unikornis jelmez szoknyával és fejpánttal 3-6 éves korig

Egy kis unikornis rajongónak készült komplett ruha minden kislányt megörvendeztet, aki szeret mesefigurákba öltözni. A készlet egy mesésen színes, fodros szoknyából áll, amelyet széles színes szalaggal díszítenek. A gumiszalagon lévő szivárványszoknyán elöl dekoratív masni található. Egy másik szükséges tulajdonság a varázslatosan csillogó szárnyak, amivel minden unikornis rendelkezik. A szárnyak steppelt anyagból készültek, ennek köszönhetően remekül mutatnak egy kis egyszarvú hátán, a nadrágtartók rugalmas gumiszalagból készültek, ami garantálja a tökéletes illeszkedést. Az egyszarvú utolsó szükséges tulajdonsága egy színes fejpánt, aminek köszönhetően varázslatos egyszarvúvá változhat. Az egész készlet gyönyörűen bemutatásra kerül egy jelmezbálon, egy óvodai előadáson vagy egyszerűen csak a hétköznapi mesejáték során.

A készlet tartalma:
- fejpánt egyszarvú szarvval
- fodros szoknya gumiszalagon
- szivárványos szárnyak

Méret:
- 100-115 cm magasságra tervezve
- 3-6 éves korig

Szoknya:
- hossza 28 cm
- derékbőség 44-80 cm

Összetétel: 100% poliészter
A jelmezt óvatosan kézzel kell mosni, gőzzel vasalni.

A jelmez remek lesz jelmezpartin, óvodai fellépésen, otthoni bulin, rengeteg ötlet van a jelmez felhasználására. Minden kis unikornis el lesz ragadtatva egy ilyen jelmeztől.

Kategóriák