JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Szökőkút 3 üzemmóddal házi kedvenceknek - 2,5 liter űrtartalom

A házi kedvenceknek szánt automata szökőkút pótolhatatlan segítség azoknak a kutya- és macskatartóknak, akiknek fontosak kedvenceik egészsége és elégedettsége. 2,5 literes űrtartalommal, különféle típusú háziállatok számára. A szökőkút folyamatosan friss vízhez jut a háziállatok számára.

Egy szökőkút 3 üzemmóddal, a különböző állatok igényeihez igazítva:
-Hozzáférési mód: Gyengéd vízsugár, amely növeli a tartalom megosztását, így az állatok nagyobb italhoz férhetnek hozzá.
 - Csap üzemmód: Bezárja a tanulót, hogy csapoljon inni, elérhető és friss vizet, ezzel segítve egészségét és boldogságát.
 - Tank üzemmód: folyamatos hozzáférést biztosít a gyengéd vízhez.

Ez azonban nem minden, amit ez az innovatív helyszín kínál. A négyrétegű átfogó szűrőrendszer biztosítja a víz jelenlétét.
Háromrétegű szűrő szivaccsal, ioncserélő gyantával és aktív szénnel, hatékony teljesítmény.
Ezenkívül egy víztartály (120 ml) a tetején biztosítja a vizet, amikor áram alatt van.

A szökőkút rendkívül csendes szivattyúval van felszerelve, így akár éjszaka is használható. A nagy tartálynak köszönhetően, amely körülbelül egy hétig csatlakoztatható a vízhez, néhány napra elköltözhet anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy kedvence általában hozzáférhet a friss vízhez.

A készlet tartalma:
-víztartály,
- fedél a szűrő elhelyezéséhez,
- 2x szűrő ,
- DC 5V 1-3W akkumulátor .

A tulajdonosok és az állatok kényelmét szem előtt tartva. A szökőkút lekerekített formájú, amely kiküszöböli a hatásokat, és megoldást jelent a tisztításban és karbantartásban. A tartály megkönnyíti a vízcsatlakozást, a telepítés pedig gyors használatot tesz lehetővé csatlakoztatott eszközökkel.

Ez a kisállat szökőkút nem csak egy funkcionális eszköz, hanem egy kifinomult megoldás is, amely lehetővé teszi, hogy kedvencét otthon és boldogan tartsa. Ne várjon sokáig – vigyázzon kedvence jólétére.

Kategóriák