JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

 Tálaló készlet 3 háromszög alakú kerámia tál + bambusz tálca 

Egy elegáns szett a snackek felszolgálásához minden bizonnyal minden buliban tökéletes lesz. A készlet három tálból áll. A tábla speciális mélyedéseiben helyezkednek el, együtt egyfajta mintát hoznak létre. A fehér tálak kerámiából készültek. Az erős tábla egyfajta tálca, amely megkönnyíti a tárolóedények szállítását és az asztalon való rendszerezését. 
Mit tálalhatunk ételekbe? Különféle előételek - dió, napraforgó vagy tökmag, rudak, apró gyümölcsök, szószok vagy mártogatósok. Egy ilyen készlet nem csak nagyon szép, de rendkívül praktikus is.

A termék jellemzői:

edénykészlet speciális tálcán,
funkcionális és esztétikus készlet,
három tálat tartalmaz előételekhez,
a tábla erős és szilárd, megkönnyíti az edények szállítását,
A készlet összetétele:

1 x bambusz tálca/alap
3 db salátástál mártogatáshoz és harapnivalókhoz
Ha szeretnéd meglepni vendégeit egyedi harapnivalókkal, ez a készlet neked szól. A készlet három, egyenként 90 ml-es porcelán tálból és egy bambusz deszkából áll, hornyos helyekkel a tálak számára. A deszka stabilitást és könnyű hordozhatóságot biztosít a készletnek, emellett eleganciát és természetességet ad hozzá.
 Használhatja családi ünnepségeken, baráti találkozókon vagy grillezéskor. A készlet gyönyörűen mutat az asztalon, és arra ösztönzi, hogy élvezze az ízletes kiegészítőket.

SZÉLESSÉG: 10 cm 
MAGASSÁG: 3 cm
HOSSZÚSÁG/MÉLYSÉG: 28 cm


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák