JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Tapadókorongos színes vízimalom vidám állatfigurákkal

A színes vízimalom olyan játék, amely minden fürdőt vonzóbbá tesz. Tökéletes lesz azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek a fürdőkádban csobbanni, valamint azoknak, akik nem szeretnek mindennap járni. A malom sok szórakozást nyújt számukra, és napi fürdésre ösztönzi őket.
A játék négy tapadókorongra van felszerelve. Felszerelhető fürdőszoba csempére vagy kád falára.


Zuhanyfej vagy csésze segítségével öntsön vizet a sárga tengeralattjáróba. A játék minden elemébe víz ömlik, mozgásba hozza az orsókat. A gyermek játék közben megtanulhatja az ok-okozati sorrendet, valamint a mozgás fogalmát is. A lyukakból kiömlő víz (pl. a rózsaszín polipban) mini vízeséseket hoz létre.
Fürdés közben a gyerkőc önállóan mozgathatja az orsókat vagy a forgó tányérokat vízi lények illusztrációival, gyakorolva a kézügyességet és a finommotorikát.
A játék könnyen szétszedhető, összeszerelve pedig nem foglal sok helyet, így akár egy kisebb fürdőszobába is tökéletes lesz.

Méretek:
- magasság kb. 30 cm
- szélesség kb. 29 cm
- mélység kb. 11 cm

A szett kiváló minőségű anyagból készült, intenzív színekben. Az érdekes színek vonzzák a gyermek figyelmét, és az egész nagyon lenyűgözőnek tűnik.
A játék színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on