JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A távirányítós gabonakombájn igazi csemege minden mezőgazdasági gép rajongó számára. A gyerekek csak a forró nyári hónapokban láthatják ezeket az erős járműveket, és minden alkalommal lenyűgöző benyomást keltenek. A távirányítós betakarítógép remek kiegészítője lesz a meglévő mezőgazdasági gépek gyűjteményének. Az ilyen felszerelések minden játékgazdaságban hasznosak lesznek.

Tartozék:
- aratógép,
- vágóegység,
- 2,4 GHz-es távirányító,
- 3,7V 500mAh akkumulátor,
- USB töltő,
- palack.

A betakarítógép beindítása után halljuk az indítás hangját és a motor alapjáraton járását. Előre haladva hallható, hogy jár a motor, és világítanak az első lámpák és a jelzőlámpák a tetején. Ha hátrafelé változtatjuk a haladási irányt, a tolatás hangját halljuk, és villogni kezdenek a lámpák. A fény- és hangeffektusok a távirányító megfelelő gombjával kapcsolhatók ki.
A vágóegység mozgatható, ami azt jelenti, hogy menet közben az orsó (tengely a késekkel) forog, mint egy igazi betakarítógépben. A tekercs emelhető és süllyeszthető is. A kar 360°-ban elfordul, így a gabonaszállító pótkocsi mindkét oldalon elhelyezhető.
A betakarítógép hátsó tengelyén van egy hajtás, amelyen a konvergencia is beállítható. A jármű széles kerekei gumis, újrafutózott abroncsokkal vannak ellátva.
A legnagyobb vonzerőt kétségtelenül a füst funkció jelenti. Elegendő vizet önteni egy adagolóval ellátott palack segítségével az ezüst fedél alatt található tartályba. A távirányító füstgombjának bekapcsolása után gőzfelhők szállnak fel a betakarítógép hátulján, amelyeket a testben egy kis dióda is megvilágít. A hatás nagyon reális.

Távirányító funkciói:
- előre-/hátra hajtás,
- jobbra/balra kanyarodás,
- fény- és hangfunkciók be-/kikapcsolása
- füst bekapcsolása.

A távirányító automatikusan csatlakozik a kombájnhoz, csak helyezze be az elemeket, és mozgassa a gombokat mindkét eszközön ON állásba.
A kombájn kiváló minőségű, sérülésálló műanyagból készült, hagyományos zöld színben. Felhívják a figyelmet a gondos megmunkálásra, minden részletre odafigyelve. Ezenkívül a betakarítógép horoggal van felszerelve.

Méretek:
teljes hossza kb. 26 cm
betakarítógép szélessége kb.
A vágóegység 11 cm szélessége kb. 21 cm
magasság kb. 13 cm
első kerék szélessége kb. 2,8 cm, átmérője kb. 5,7 cm
kör hátszélesség kb. 2,2 cm, átmérője kb. 4,7 cm

Ajánlott 3 éves kortól!
Csomag mérete: 22,5 cm x 28 cm x 13,5 cm

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on