JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fantasztikus távirányítós autó, amely sok órányi csodálatos szórakozást biztosít. Ha az irányított autó hétköznapi vezetése túl unalmas, és az előre-hátra vezetés és a kanyarodás biztosan nem elég, akkor a játékautó lesz a tökéletes megoldás.


A Stunt a kerekek kivételével egyenesen a versenypályáról egy autóra emlékeztető stílusban készült. Két független tengelyre vannak felszerelve, megkönnyítve többek között az apró akadályok leküzdését vagy a falról való visszapattanást. Az autó összkerékhajtású. A széles gumiabroncsok biztosítják a tapadást a manőverek során. 


A készlet három különböző színű sisakot tartalmaz a "sofőrök számára". A sisak megfelelő helyre helyezése elindítja a járművet. A játékautó karosszériája a sisak kiválasztott színének megfelelően van megvilágítva, ami vezetés közben remekül mutat. 


A készlet tartalmaz egy távirányítót, amely teljes irányítást biztosít az autó felett. A távirányítót a gomb OFF állásból ON állásba mozgatásával lehet aktiválni. A pilóta automatikusan csatlakozik az autóhoz. A sisakcsere után a távirányítót alaphelyzetbe kell állítani. A pilótához csatlakoztatott, de egy percig nem vezetett mutatvány motorzajt ad ki álló helyzetben, majd elalszik. A vezetést viszont a motor indításának, a motor működésének és a gyorsításának hangjai kísérik.


Tartalma:
- autó, 
- távirányító, 
- 3 sisak, 
- akkumulátor, 
- USB töltő. 

Tápellátás:
- kaszkadőr - 3,7 V-os elem (tartozék)
- távirányító - 2 x AAA elem (nem tartozék). 
Akkumulátor töltési idő: 2-3 óra
Vezetési idő: akár 20 perc. 

Az autó méretei:
-hossza: kb. 16 cm, 
-szélessége: kb. 15,5 cm,
-magassága: kb. 7 cm Kerék , szélessége kb. átmérője kb. 7 cm
A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Csomagolás mérete: kb 34cm x 26cm x 9,5cm
Ajánlott: 6 éves kortól!

Kategóriák